Professionals

Deze pagina is bestemd voor professionals. Bent u inwoner en heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden? Dan kunt u dit doen via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp (073 206 8888).

Telefoonteam

De beroepskrachten die de telefoon beantwoorden werken volgens een uitgebreid aanmeldformulier. Zij nemen de tijd om naar mensen te luisteren en hebben uitgebreide kennis van het netwerk van organisaties in ’s-Hertogenbosch.

Contact met Koo

Iedere inwoner van ’s-Hertogenbosch kan zelf contact met Koo opnemen. U kunt mensen dan ook rechtstreeks verwijzen. 

  • U geeft het telefoonnummer van Koo door, betrokkene belt zelf:
  • U vraagt toestemming aan de betrokkene om diens naam en telefoonnummer aan Koo door te geven. Deze gegevens geeft u telefonisch of via dit contactformulier door. Wij nemen dan zelf contact op.

U kunt als professional ook zelf een melding bij Koo doen via een aanmeldingsformulier. Hiervoor heeft u toestemming van de betreffende persoon voor nodig. U kunt het formulier hieronder downloaden. Dit formulier vult u digitaal in en mailt u naar aanmeldingen@s-hertogenbosch.nl. Koo geeft vervolgens informatie en advies of meldt indien nodig de inwoner aan bij de gemeente of Buurtteam.

Formulieren

(Opslaan en verzenden als Word-document, geen PDF)

 

Informatie voor professionals

Animatie over Koo voor professionals: