Opening Kiek

Wijkplein De Kiek weer open

Wijkplein De Kiek weer open na verbouwing

Vanaf dinsdag 15 maart kun je voor informatie en advies weer terecht bij wijkplein De Kiek. Het wijkplein aan de Dageraadsweg werd sinds begin januari verbouwd. De Kiek is opgeknapt, zodat het weer helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd.

Vrijwilligers in het zonnetje

Wethouder Ufuk Kâhya opende maandagmiddag 14 maart de vernieuwde Kiek. Dat deed hij in aanwezigheid van onder andere buurtbewoners en vrijwilligers van het wijkplein. Hij zette de vrijwilligers daarbij in het welverdiende zonnetje. Wethouder Kâhya: “Deze, en de vrijwilligers van de andere wijkpleinen, staan belangeloos klaar voor onze inwoners. Ze helpen bijvoorbeeld bij het invullen van formulieren en hebben samen met de inwoner contact met instanties. Wij kunnen niet zonder de hartverwarmende inzet van al die mensen.”

Vrijwilliger van het eerste uur

Een van die vrijwilligers is Joke. Zij is al 21 jaar vrijwilliger bij De Kiek. Joke vertelt: “Mijn man was hier al vrijwilliger. Ik ben een keer mee gegaan en toen ben ik altijd gebleven. Het is fijn om hier gastvrouw te kunnen zijn en met alle mensen die binnenkomen een praatje te kunnen maken.”

Kom kijken naar de vernieuwde Kiek

Wil je een kijkje nemen bij het vernieuwde wijkplein? Kom dan langs bij de inloopmiddag. Deze is op dinsdag 5 april van 13.00 tot 16.00 uur. Medewerkers en vrijwilligers van het wijkplein laten je dan graag zien hoe De Kiek eruitziet en vertellen waarmee ze je kunnen helpen.